Saturday 26 September
Tickets Cinetol // 21:30 // € 10
The Daily Indie Presents: The Vices + Queens Pleasure (21:45) -uitverkocht-
Genre: Indie
Open: 21:30 - 23:00 hrs
Tickets: € 10
Line up: The Vices, Queens Pleasure

21:45 show

 

*Deze avond bestaat uit twee avondshows. Voor beide shows geldt een maximaal bezoekersaantal van 30 man.*

*Had je al een ticket gekocht? Houd dit event in de gaten voor meer info over de twee avondshows en wat jij met je ticket kan doen.*

I.v.m. de overheidsmaatregelen rondom Corona/COVID-19 is dit concert verplaatst naar 26 september.

-----------------------

THE DAILY INDIE PRESENTS

The Vices (NL)

The Vices kwamen in 2019 uit het niets en zijn sindsdien niet meer te houden. Het eerste stadium van hun bestaan begon met Eurosonic, een supportshow voor Yungblud en een tour naar de UK. Als heuze liefdesbaby van The Strokes, The Growlers en Cage the Elephant, maken The Vices met hun surfrock, indiepop en garage een heerlijke cocktail die je niet snel zal vergeten. 

Deze band is uitgeroepen tot 3FM Talent en heeft 25 popronde shows mogen spelen op basis van hun hitsingles ‘Boy’ en ‘Sly Smiled Berlin Child’, die beide te beluisteren zijn op hun laatste EP ‘Good Morning City, Now Let Me Sleep…’. Zoek niet verder, want The Vices is je nieuwe favoriete band.

Queen's Pleasure (NL)
Queen’s Pleasure is een brutale, semi-psychedelische, 4 piece garagerockband uit Amsterdam. Gedreven door een moorddadig en poetisch verlangen naar liefde klinkt Queen’s Pleasure als een mix tussen de Dandy Warhols en Blur, de power van The Ramones en de melancholie van The Smiths. Een ‘Wall of Sound’, met energie voor tien, die je kan verwachten van een band is z’n late tiener jaren.

Tijdschemas voor beide shows volgen snel.

Tickets voor deze show zijn uitverkocht.

Select tickets
Standard ticket (21:45 show) € 10.00
No longer available
Subtotal € 0,00
Service costs (€0,60 per ticket*)€ 0,00
Total € 0,00
* After covering the transaction costs, the remaining money is used to keep the Amsterdam Alternative newspaper available for free